Het verplaatsen van uw spa, geen uitdaging is ons te groot!

Uw spabad of jacuzzi verplaatsen

U heeft een spa gekocht, bij een winkel of een consument waar hij in de tuin staat, en wilt deze in uw tuin plaatsen. Dit is een lastig karwei, de spa in namelijk erg groot en zwaar. Dit maakt het lastig om het bad onbeschadigd op zijn plek te krijgen.

Of de spa nou een trap af moet, de kelder in, een gat in, een verhoging op, of wat voor situatie dan ook, wij krijgen de spa op zijn plek. Voorwaarde hiervoor is dat er minimaal de benodigde opening aanwezig is om de spa te plaatsen. Door onze ervaring kunnen wij tegen lage kosten uw jacuzzi of spa verplaatsen. In sommige situaties zal er soms een kraan nodig zijn om dit te realiseren. In dat geval kunnen wij deze ook voor u regelen.

Als u van deze service gebruik wilt maken, komen we graag even langs op de locatie waar de spa  moet komen te staan. Aan de hand van de situatie kunnen wij beoordelen wat voor u de mogelijkheden zijn.

Na het plaatsen van uw spa kunnen wij uw spa ook aansluiten, nakijken en uitleggen. Zo weet u zeker dat alles correct werkt en hoeft u niet uit te vinden hoe u uw spa bedient.

Het is ook mogelijk om uw jacuzzi of spa op het dakterras te plaatsen. Hiervoor dient u te controleren wat het draagvermogen van het dak is. Met deze gegevens kan bepaald worden of het dak de jacuzzi of spa kan dragen.